Parasta Pohjolasta – Bäst i Norden! -ruokakurssi/matlagningskurs
26.10.2023 klo 17.00-20.45, Arbis, Dagmarinkatu 3
Kokkauskurssi nordisteille!
Tule mukaan oppimaan, nauttimaan hyvästä ruoasta ja viihtymään muiden nordistien kanssa.
Opettaja toimii Klaus Ittonen, joka on suunnitellut kurssille herkullisen "New Nordic" -teemaisen menun:
Snacks /amuse bouche
Abborr "ceviche", potatischips
Rågknäckebröd, kålrotstzatziki
Förrätt
Flamberad sik, Blomkålspuré, picklade blomkål
Huvudrätter
Kornotto med rökt lax
Pannstekt Karljohanssvamp, selleripuré
Ost
Självgjord getricotta, hjortronkompott
Dessert
Tranbärsfinancierer, tjinuskiglass, lakritsmaräng
Bröd
Potatisbröd & självkärnat trattissmör
Ruokaohjeet ovat ruotsiksi. Tuntiin kuuluu ohjeiden läpikäynti, ruoanlaitto, ruokailu, siivous ja tiskaus. Essuja löytyy, mutta oman saa mielellään ottaa mukaan.
Kurssin hinta 15 euroa Pohjola-Nordenin jäsenille, 25 euroa muille. Hintaan sisältyy opetus ja tarvikkeet. Ilmoittautumiset helsinki@pohjola-norden.fi 12.10. mennessä. Rajallinen määrä paikkoja.
Tervetuloa mukaan!
***
Matlagningskurs för nordister!
Kom och lär dig, njut av god mat och ha roligt tillsammans med andra nordister.
Läraren är Klaus Ittonen, som har skapat en läcker meny på temat "New Nordic":
Snacks /amuse bouche
Abborr "ceviche", potatischips
Rågknäckebröd, kålrotstzatziki
Förrätt
Flamberad sik, Blomkålspuré, picklade blomkål
Huvudrätter
Kornotto med rökt lax
Pannstekt Karljohanssvamp, selleripuré
Ost
Självgjord getricotta, hjortronkompott
Dessert
Tranbärsfinancierer, tjinuskiglass, lakritsmaräng
Bröd
Potatisbröd & självkärnat trattissmör
Recepten är på svenska. I lektionen ingår att gå igenom instruktionerna, laga mat, äta, städa och diska. Essu finns, men du får gärna ta med din egen.
Kursen kostar 15 euro för Pohjola-Nordens medlemmar, 25 euro för övriga. I priset ingår undervisning och matvaror. Anmälan till helsinki@pohjola-norden.fi senast 12.10. Begränsat antal platser.
Välkommen med!
Kuva/Photo by Jay Wennington on Unsplash